Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (4.06 secunde)
Se dau telefoane, se fac presiuni, se trag sfori ca protejatul unuia sau altuia dintre liderii filialelor sa ocupe un post cat mai caldut. ... Administratia publica se afunda in ridicol, decredibilizandu-se accentuat, in timp ce problemele cu care se confrunta comunitatile devin tot mai stringente.
In disperare de cauza si cu spectrul Greciei in fata, cabinetul Emil Boc si Traian Basescu au procedat cam ca niste clone ale doctorului Ciomu, adica au taiat masiv, doar-doar opresc hemoragia.
Prefecturile sunt cele care trebuie sa anunte consiliile despre numarul minim si maxim de functionari pe care il pot avea, iar acestea, la randul lor, in termen de 20 de zile, ar trebui sa raspunda cu noi organigrame si state de functii, "adaptate" numarului de locuitori pe care il au.
Puteti citi in continuare prima parte a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ.
Vazut de multi drept cel mai slab premier postdecembrist (depasit chiar si de Ciorbea si a sa "luminita de la capatul tunelului"), Boc, cel care detine si functia de lider al principalului partid de guvernamant, suplineste lipsa de profesionalism cu o obedienta crasa.
Balena cu pricina si-a "aranjat" doua telefoane, motiv sa nu stea in sala in timpul "rechizitoriului" lui Corlatean. ... Se si vede, avem o politica externa sublima, care lipseste cu desavarsire!
In ceea ce priveste moralitatea primului-ministru, Moraru spune ca Boc incepe sa semene din ce in ce mai bine cu predecesorii sai corupti. ... Imoralitatea primarului Apostu, edilul cu cele mai multe telefoane mobile din lume, 17 la numar, este evidenta!
tragem cu pusca intr-o parte si ne asteptam sa cada o pasare care e in spatele nostru. Adica zicem de toate revendicarile, incepand de la Universitatea Craiova si terminand cu pensiile si indemnizatiile revolutionarilor, dar dupa aia solutia este remanierea Guvernului?
A primit telefoane de la premierul desemnat, iar Antonescu a salutat "progresele tehnologiei comunicatiilor". Totul a culminat cu discursul impaciuitor de azi, din Parlament , al liderului PSD si cu raspunsul la fel de curtenitor al lui Mihai Razvan Ungureanu.
Deci, intr-adevar, este o problema care tine de stabilitate interna si de un climat favorabil in primul rand in plan intern, dar si pentru relatiile cu lumea".
Fata de masura anuntata de Ponta, PNL a amenintat cu iesirea din USL. ... De asemenea, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca subiectul cu UDMR ramane "unul foarte fierbinte" pe agenda discutiilor cu USL.
Nu ne lasa partidul sa o luam razna cu mofturi capitaliste, asa ca nu stiam noi nici de Gigi Armeanu, nici de alde Giani Versache ala.
Acolo o sa punem niste gresie model statul de drept, dar intai sa termine baietii de tras cablurile pentru telefoane securizate, ca pe alea mobile se asculta-n draci cand suni vreun procuror pe care l-ai pus tu. Apropos, bre doamna, cu coruptia asta...
Peste Italia se lasa noaptea si, in timp ce o sumedenie de peninsulari stau cu ochii pe televizoare si pe traditionala "giornat " fotbalistica de duminica, sute de romani isi ingramadesc bagajele in autocare care pleaca spre tara.
Deprecierea dolarului american si a monedei Euro in raport cu leul inregistrata in ultima perioada a avut drept consecinta faptul ca cei care au mizat pina acum pe depozite bancare sau pe tinutul banilor la saltea in valuta nu vind si nu se ating de ei pentru a evita pierderile, sperind inca intr-o revigorare a valorii valutei in raport cu leul pe piata de capital.
Dar in perioada Sarbatorilor, romanii au intrat in zodia telefoanelor mobile cumparand cu toptanul pentru a si le inlocui pe cele vechi. Pe plan ansamblu, in Luna Cadourilor, televizoarele, aparatele foto digitale, telefoanele mobile cu camera foto, calculatoarele si electrocasnicele au condus in topul vanzarilor Flanco.
Desi cu cateva zile in urma chiar el a spus ca s-ar putea reveni la un sistem de impozitare progresiva. Acum insa Vosganian a revenit asupra declaratiei facute, argumentand ca, de fapt, declaratiile sale recente se refereau la cu totul altceva.
Daca la Brasov dealerii de autoturisme Dacia si-au epuizat in cateva zile cotele repartizate pentru participare, la Piatra-Neamt doar sase nemteni au ajuns cu rablele la REMAT.
"N-as putea spune ca exista o fisa a postului, dar, intrucit am fost angajata pe baza Strategiei de Guvern nr. ... Persoanele cu diverse probleme, in special cele din teritoriu, doresc sa-si rezolve treburile dimineata." Perfectionare:
Telecentrul este un spatiu public (o incapere) dotat cu cel putin doua aparate telefonice, doua calculatoare, un fax, pe care toti locuitorii satului sau comunei respective le pot folosi, contra cost, pentru a comunica in situatii de urgenta sau pur si simplu pentru a tine legatura cu familia, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
google-analytics.com